Privacybeleid

Deze privacy policy legt uit hoe we (vanaf nu 'de winkel') informatie die je verstrekt tijdens het gebruik van de website gebruiken en beschermen.

De winkel is verplicht om er voor te zorgen dat jouw privacy beschermd is. Indien we je om bepaalde gegevens vragen om je te identificeren bij het gebruik van deze website, dan kun je er van verzekerd zijn dat dit conform deze privacy policy gebeurt. De winkel kan deze policy af en toe wijzigen door deze pagina aan te passen. Lees daarom deze pagina af en toe om er zeker van te zijn dat je akkoord gaat met eventuele wijzigingen.


Beveiliging

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat de door jouw verstrekte informatie goed beveiligd is. Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen hebben we passende maatregelen en procedures ingesteld.


Links naar andere websites

Onze website kan links naar andere interessante websites bevatten. Indien je een link gebruikt om naar een andere website te gaan en onze website verlaat, dan moet je je er van bewust zijn dat we geen controle hebben over de andere website. Andere websites vallen daardoor niet onder de privacy policy van deze website.


Controle over je persoonlijke informatie

Je kunt er voor kiezen om het verzamelen van de genoemde informatie te weigen op de volgende manieren:

  • als je gevraagd wordt om een formulier in te vullen, kijk naar de box die je kunt aanklikken om aan te geven dat je niet wilt dat de informatie gebruikt wordt voor marketingdoeleinden.
  • als je eerst hebt aangegeven dat je er mee akkoord gaat dat jouw informatie gebruikt wordt voor marketingdoeleinden maar je wilt dat later toch wijzigen, neem dan contact met ons op.

We verkopen, distribueren of leasen jouw persoonlijke informatie niet aan derden, tenzij dit bij wet voorgeschreven wordt.

Je kunt de persoonlijke gegevens opvragen die we van je bewaren conform de Data Protection Act 1998. Je kunt de vastgelegde gegevens downloaden in je account in het Privacy Center.
Indien je een kopie van de informatie die we van jou bewaren per post wilt ontvangen, stuur dan een schriftelijk verzoek naar: T-shirtgroothandel.nl, Zoom 6 B, 9405 PS Assen, Nederland. We kunnen hiervoor een kleine vergoeding vragen.

Als je denkt dat enige informatie die we van je bewaren niet correct is of incompleet, stuur ons dan een email. We zullen de informatie dan zo snel mogelijk corrigeren.