Verzending en Betaling

Bestellen
De voorraden van het centrale magazijn worden zeer regelmatig bijgewerkt. 
Bij het afronden van de bestelling krijg je verschillende betaalmethoden om je bestelling te betalen. Niet alleen Nederlandse betaalmethoden, maar ook Belgische betaalmethoden zijn beschikbaar.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en eventueel bij het centrale magazijn besteld. Houd er rekening mee dat als er veel tijd tussen bestellen en betalen zit, dan is het mogelijk dat de bestelde artikelen inmiddels niet meer voorradig zijn. Indien artikelen niet meer te bestellen zijn, dan nemen we contact met je op over hoe je de bestelling wilt aanpassen.
Verzenden
De verzendkosten bedragen € 9,95.
Indien de bestelling uit de beperkte eigen voorraad bestaat dan wordt deze op werkdagen dezelfde dag verzonden als de bestelling en betaling voor 14.00 uur ontvangen zijn! Bestellingen uit het centrale magazijn worden binnen 2-5 werkdagen geleverd.
De meeste bestellingen worden met GLS verstuurd.
NL: de levertijd binnen Nederland bedraagt 1 werkdag.
BE: de levertijd naar Belgë bedraagt 1-2 werkdagen.

We verzenden niet onder rembours.

Ander afleveradres
Als je de bestelling op een ander afleveradres wilt laten aankomen is dat mogelijk. In het bestelproces krijgt u de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. De factuur wordt per mail verzonden. Met de bestelling wordt om het milieu te sparen geen pakbon of factuur meegestuurd.
Let op: in België is het belangrijk dat indien levering bij een bedrijf plaatsvindt dat de bedrijfsnaam op het pakket komt te staan! Zonder bedrijfsnaam wordt niet bij een bedrijf bezorgd.

Levertijd
Alle bestellingen worden in behandeling genomen zodra deze betaald zijn. Betaal je door middel van overboeking dan kan de betaling enkele dagen onderweg zijn. Je kunt dan een schermafdruk mailen van de betaling nadat deze uitgevoerd is. In de regel worden de pakketten in Nederland en België binnen 2-5 werkdagen bezorgd. De bestelling wordt in principe alleen op werkdagen bezorgd.

Tracking
Als je bestelling verzonden is ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvang je een aparte mail met de tracking code als de bestelling als pakket verstuurd is. Je treft een link aan in deze mail met de tracking code. Via de in de e-mail vermelde link kom je rechtstreeks uit op de track en trace website.

Betalen

Tenzij anders overeengekomen dient een bestelling vooraf te worden betaald. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.